Lämmitysjärjestelmät

CGH ja CGH ECO lämminilmakehittimet ovat luotettavia ja korkean hyötysuhteen lämmitysratkaisuja.

  • lammitysjarj-1

Huom! Valitse tuotteet valikosta vasemmalta!

Polttoaineena lämmittimissä voidaan käyttää metsähaketta, höylänlastua, pellettiä, sahanpurua ym.

Lämminilmakehittimiä voidaan käyttää esimerkiksi teollisuus ja varastotilojen lämmittiminä tai rakennustyömaalla rakennusaikaisena lämmönlähteenä. Lämmittimen tulipesä on valmistettu tulenkestävästä inox-teräksestä (304L), joka kestää jopa  yli 900 ° C lämpötiloja ja omaa silti korkean lämmönsiirtokyvyn. Lämpö siirtyy suoraan lämmitysilmaan joten hyötysuhde on korkea kun ei tarvitse käyttää väliaineita lämmönsiirtämiseen.

Ulkokuori on maalattua ja sinkittyä terästä joka kestää hyvin vaikeitakin olosuhteita.

Lämminilmakehittimen ohjaus on manuaalinen tai automaattinen ja palamisen lämpötila säädetään termostaatilla joka ohjaa tuuletus puhaltimen päälle ja pois päältä automaattisesti.
Lämminilmakehitimen alla on oma helposti tyhjennettävä tuhkatila.

CGH ECO-järjestelmässä on savukaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä, jopa 70% savukaasuista palautetaan tulipesään palamisilmana palotilaan ja samalla säädetään palamisprosessia, tällä menetelmällä saavutetaan suuri etu polttoaineen ollessa heikkolaatuinen, kostea tai jopa märkää.

CGH ECO-järjestelmän ansiosta polttoaineen kulutus on n. 20 % alhaisempi.

CGH ECO-järjestelmän ansiosta nokipäästöt ovat minimaaliset ja jäännöshappiarvot ovat optimaaliset.

Puu energialähteenä

Puu on uusiutuva energianlähde, joka on auttanut ihmisiä vuosisatojen ajan kehittymään ja kehittämään tuotantomenetelmiä luonnon kiertokulun ehdoilla.

Ympäristöä kunnioittavalla sekä kestävällä ympäristön ja metsänhoidolla varmistamme metsän hyvinvoinnin ja riittävyyden tulevillekin sukupolville. Puuta ei saa tuhlata, tämän vuoksi on myös lämmitysratkaisuissa valittava hyötysuhteeltaanmparas vaihtoehto lämmitystä varten, ajatus tuntuumnostalgiselta, mutta talouskriisit, energia-alan tavoitteet, ja ympäristöasiat saavat meidät ajattelemaan terveellisempää, tehokkaampaa, vähemmän saastuttavaa tekniikkaa.

Lämmitysratkaisuja valittaessa etusijalle pitäisi voida asettaa uusiutuva ja helposti löydettävä energianlähde.

 

WebGarden